OM OS

iELM (Filip and Family SRL) blev grundlagt i 2013 i Sverige af Linda Tisäter Dragan. Vi er en lille familievirksomhed, som designer og fremstiller tøj i en begrænsede udgaver. Vores formål er at klæde børn i unikke beklædningsgenstande til den rigtige pris. I dag har vi mere end 80.000 kunder i Sverige og over 100.000 følgere på Facebook, samt en vision om at udvide til hele Europa.

Navnet iELM blev inspireret af vores fire børn, Ida, Elin, Livia og Marcel. Det er også dem, der giver os energi til konstant at udvikle os og komme med nye ideer.

Vores filosofi er at fremstille børnetøj ved hjælp af innovativt design, hvor både udseende, funktion og følelse passer sammen. Stilene i vores tøj er enkle og derfor tidløse. Vi lader stoffet være i centrum, og de små detaljer gøre tøjet til noget helt specielt. De fleste af vores beklædningsgenstande er unisex, hvilket er en vigtig detalje for os. Tøjet er fremstillet af slidstærke stoffer, der tillader at tøjet kan vaskes mange gange. Tøjet blødt og komfortable, så vores små kan have det godt. Klæderne bliver hurtigt en favorit hos både børn og forældre.

"Det er lykke for mig at se børn klædt i iELMs tøj, og det er ikke svært se dem. Tøjet skiller sig ud blandt andet grundet deres farverige stoffer og farverige kontraster. Intet er vigtigere for os end at levere god kvalitet, og du kan være overbevist om, at vi som en lille familievirksomhed altid er tilgængelige og leverer den bedste kundeservice"

Linda Tisäter Dragan, stifter af iELM

Du finder udelukkende iELM-børnetøj online og på din mobil.

Momsnummer: RO34988239