GRATIS LEVERING

over 1500 kr

Returnering i 14 dage

Personliggjort tøj

Se detaljer

OM OS

iELM blev stiftet i 2013, i Sverige. Vi er en lille familievirksomhed, som designer og fremstiller tøj i en begrænsede udgaver. Vores formål er at klæde børn i unikke beklædningsgenstande til den rigtige pris. Alt vores tøj produceres i EU i lyse og luftige værksteder med moderne udstyr. Vi støtter lokalsamfundene og sikrer optimale arbejdsforhold. I dag har vi mere end 500.000 kunder og over 250.000 følgere på Facebook, samt en vision om at udvide til hele Europa.

Inspirationskilden til iELM-brandet var familiens fire børn.

I overensstemmelse med vores virksomhedsfilosofi forpligter vi os til at leve op til FN's Global Compact retningslinjer for menneskerettigheder, arbejdstagerrettigheder, miljø og antikorruption.

Vores filosofi er at fremstille børnetøj ved hjælp af innovativt design, hvor både udseende, funktion og følelse passer sammen. Stilene i vores tøj er enkle og derfor tidløse. Vi lader stoffet være i centrum, og de små detaljer gøre tøjet til noget helt specielt. De fleste af vores beklædningsgenstande er unisex, hvilket er en vigtig detalje for os. Tøjet er fremstillet af slidstærke stoffer, der tillader at tøjet kan vaskes mange gange. Tøjet blødt og komfortable, så vores små kan have det godt. Klæderne bliver hurtigt en favorit hos både børn og forældre.

IELM beklædning udmærker sig ved farvede stoffer og iøjnefaldende kontraster. Intet er vigtigere for os end at levere god kvalitet, og du kan være overbevist om, at vi som en lille familievirksomhed altid er tilgængelige og leverer den bedste kundeservice.

Du finder udelukkende iELM-børnetøj online.

Momsnummer: RO34988239