GRATIS LEVERING

over 1500 kr

Returnering i 14 dage

Personliggjort tøj

Se detaljer
Denne overall er ikke beregnet til udendørs eventyr – kun til at have det sjovt indendørs.
Eftersom den ikke er fremstillet af softshell, er den IKKE VIND- ELLER VANDTÆT. Overallen er i stedet specialdesignet til indendørs brug. Den er mere behagelig (udelukkende fremstillet med GOTS-certificeret økologisk bomuld), og den lader dit barns hud ånde.

Onepiece French Terry Jumpsuit Speeding Cars

51919 kr
Størrelsesguide

Personliggør dette produkt med 1 af symbolerne nedenunder. Det valgte tegn bliver sat på produktet sammen med teksten, du vælger.

+ 3863 kr

Antal tegn tilbage: 20

Maximum number of accepted characters for adding text/name is: 20.

TILPAS DENNE VARE

(Den trykte tekst som vises på produktet fra billedet, er blot et eksempel.)

Personliggør dit produkt Onepiece French Terry Jumpsuit Speeding Carsmed dit barns navn eller en hvilket som helst anden tekst, du ønsker printet. Lyder det interessant?

Hvis du ikke er sikker på, hvordan tilpasningen af børne- og babytøj fungerer, så er denne side særligt tiltænkt og oprettet til dig.

Tilpasningsprincippet er meget enkelt!

Du kan tilpasse forskellige tøjprodukter fra iELM, med nogle få undtagelser for nogle markeder, med dit barns navn eller enhver anden tekst, du ønsker at trykke på. Det eneste, du skal gøre, er at skrive den ønskede tekst i det tilgængelige felt på produktsiden. Det leverede produkt vil altid være med den tekst, du anmodede om, og ikke det produkt, der vises som model på produktsiden.

Farverne på den trykte tekst og lynlås vælges af vores team, så det passer perfekt til farvesammensætningen i produkterne.

Vores kunder har været yderst tilfredse med tilpasningsservicen til babytøj. Da vores fokus altid har været på dig, tilbyder vi også muligheden for at tilpasse hvert tøjprodukt med forskellige symboler for børn. Uanset om vi taler om at trykke symboler som et hjerte eller en stjerne, kan dit barn nye det unikke ved vores modeller. Hver produktside omfatter særlige tegn, du vælge til at gøre produktet personligt.

Tilpasningsservicen til børne- og babytøj ville ikke være muligt, hvis det ikke kunne trykkes på GOTS (Global Organic Textile Standard, Global Økologisk Tekstil Standard) certificeret materialer af høj kvalitet. Farvesammensætningen for hvert produkt er nøje udvalgt, så den tilpassede tekst eller symbol altid er tydelig.

Charmen ved barndommen er en vigtig del af vores særligt designede produkter for modige, smukke børn med personlighed.

FRENCH TERRY onepiece-jumpsuit

OBS: PRODUKTERNE ER IKKE FREMSTILLET AF SOFTSHELL

Super hyggeligt onepiece-jumpsuit med hætte, der er lavet af GOTS-certificeret french terry-materiale, som giver et blødt touch. Jumpsuitet har en frontlynlås i fuld længde, som gør jumpsuitet nemt at skifte og bruge.

OUTFIT-IDÉ:
Bær det som OOTD (dagens outfit), eller som et lag under det vandtætte softshell-jumpsuit.

– 92 % GOTS-certificeret french terry, 8 % elastan
– Lynlås med hagebeskyttelse.
– Kan vaskes ved 40 grader med vrangen ud

Fås med et navneprint på forsiden.