Gratis levering over 1500 kr

Returnering i 14 dage

Personliggjort tøj

Se detaljer

Waterproof Softshell Overall Comfy Aliens Jumpsuit

22374 kr 62946 kr
Størrelsesguide

Personliggør dette produkt med 1 af symbolerne nedenunder. Det valgte tegn bliver sat på produktet sammen med teksten, du vælger.

+ 3863 kr

Antal tegn tilbage: 20

Maximum number of accepted characters for adding text/name is: 20.

TILPAS DENNE VARE

(Den trykte tekst som vises på produktet fra billedet, er blot et eksempel.)

Personliggør dit produkt Waterproof Softshell Overall Comfy Aliens Jumpsuitmed dit barns navn eller en hvilket som helst anden tekst, du ønsker printet. Lyder det interessant? Se detaljer

Vandafvisende softshell overall.
Virkelig god vind- og vandmodstand, beskyttelse til hagen og en lynlåse, der går ned langs benet. Vores softshell er et særdeles vandafvisende materiale (10.000 mm vandkolonne), som desuden er vindafvisende. Designet svarer til et 3-lags laminat: Der er en tynd membran eller coating mellem yderstoffet og foret. Den bløde, fleksible overflade og et lille stræk optimerer desuden komforten ved at bære tøjet. Vores softshell med membran har en jævn, slidstærk yderside og et blødt for, der leder fugt væk. Foret er fremstillet af blød fleece. Af hensyn til dit barns sikkerhed er vores softshell ikke behandlet med nogen skadelige kemikalier.
Manschetterne og lynlåsen er ikke vandtætte. På grund af fremstillingsproces og printning på softshell-tekstiler kan de føles anderledes og få en anden tekstur eller tykkelse alt efter det valgte design. Vi kan dog forsikre dig, at alle vores softshell-produkter har samme kvalitet og samme egenskaber.

- Fremstillet af 100 % polyester i den EU.

- 10.000 vandskolonne

- Meget åndbart

- Inderside af fleece

- Membran mellem de to materialer

- Kan vaskes ved 30 grader

- Må ikke tørretumbles

- Brug ikke blødgørende middel


Kan fås med navneprint på fronten.
-64%