GRATIS LEVERING

over 1500 kr

Returnering i 14 dage

Personliggjort tøj

Se detaljer

Ribbed-Knit Pants Camel

11415 kr 34585 kr
Størrelsesguide

TILPAS DENNE VARE

(Den trykte tekst som vises på produktet fra billedet, er blot et eksempel.)

Personliggør dit produkt Ribbed-Knit Pants Camelmed dit barns navn eller en hvilket som helst anden tekst, du ønsker printet. Lyder det interessant?

Hvis du ikke er sikker på, hvordan tilpasningen af børne- og babytøj fungerer, så er denne side særligt tiltænkt og oprettet til dig.

Tilpasningsprincippet er meget enkelt!

Du kan tilpasse forskellige tøjprodukter fra iELM, med nogle få undtagelser for nogle markeder, med dit barns navn eller enhver anden tekst, du ønsker at trykke på. Det eneste, du skal gøre, er at skrive den ønskede tekst i det tilgængelige felt på produktsiden. Det leverede produkt vil altid være med den tekst, du anmodede om, og ikke det produkt, der vises som model på produktsiden.

Farverne på den trykte tekst og lynlås vælges af vores team, så det passer perfekt til farvesammensætningen i produkterne.

Vores kunder har været yderst tilfredse med tilpasningsservicen til babytøj. Da vores fokus altid har været på dig, tilbyder vi også muligheden for at tilpasse hvert tøjprodukt med forskellige symboler for børn. Uanset om vi taler om at trykke symboler som et hjerte eller en stjerne, kan dit barn nye det unikke ved vores modeller. Hver produktside omfatter særlige tegn, du vælge til at gøre produktet personligt.

Tilpasningsservicen til børne- og babytøj ville ikke være muligt, hvis det ikke kunne trykkes på GOTS (Global Organic Textile Standard, Global Økologisk Tekstil Standard) certificeret materialer af høj kvalitet. Farvesammensætningen for hvert produkt er nøje udvalgt, så den tilpassede tekst eller symbol altid er tydelig.

Charmen ved barndommen er en vigtig del af vores særligt designede produkter for modige, smukke børn med personlighed.

RIBSTRIKKEDE bukser (joggingbukser)
Joggingbukser i farvet ribstrik, som er et elastisk og holdbart materiale. Bukserne har en let og behagelig pasform med masser af plads til bevægelse og komfort.

IDEER:
De ribstrikkede joggingbukser fungerer rigtig godt som ekstra lag under den vandtætte overall i softshell eller bare som dagens outfit.

- 80 % viscose, 18 % polyamid/nylon og 2 % elastan.
- Vaskes ved 30°C med vrangen udad, undgå skyllemiddel.
- Må ikke tørretumbles.
- Strikket stof.
- Mat overflade.
-67%